Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

333x jak a proč

Stanislav Frank, Karel Rataj, Rudolf Zukal

Svépomoc | 1982


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 374, obr. příl
Jazyky: česky
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 38-005-82
Vydáno v: Praha
Náklad: 50 000 ks
Vystaveno: st 22. září 2021 17:30
Číslo položky: 223795

Kniha odpovídá na obecné otázky akvaristiky. Napsali ji naši známí odborníci, kteří zveřejnili více knih a stovky odborně populárních článků. Publikace odpovídá na 333 otázek které nejsou jmenovitě uvedeny v obsahu, ale každý akvarista si snadno vyhledá problém, který jej zajímá, pod příslušným heslem v obsáhlém rejstříku, za hrnujícím na 2000 pojmů.

Komentáře ke knize
Stanislav Frank

Stanislav Frank byl český ichtyolog, akvarista, šéfredaktor časopisu Akvárium Terárium a autor mnoha důležitých akvaristických publikací.

Rudolf Zukal

Rudolf Zukal se narodil 24. 5. 1926. Začínal jako řadový akvarista. Za své praxe choval, rozmnožil a odchoval množství do té doby problematických ryb. S jeho jménem se akvaristé poprvé veřejně setkali r. 1954, kdy se stal jednatelem akvarijního kroužku Cyperus v Brně. Již o rok později vznikla za pomoci členů kroužku akvarijní prodejna v Minoritské ulici, která se za vedení Rudy Zukala třikrát rozšiřovala a ve své době patřila mezi nejvyhledávanější v celé republice. Vynikala nejen bohatostí sortimentu akvarijních ryb a rostlin, ale také čistotou nádrží a především schopností jejího vedoucího kdykoliv poradit. Prodejna původně patřila Parku kultury a oddechu, od r. 1960 ji ale převzala Zoologická zahrada v Brně a tak se R. Zukalovi naskytla možnost odborné práce.

Karel Rataj

Botanik, pracoval v Botanickém ústavu v Praze, publikoval v odborných časopisech, zabýval se entomologií, rybami a vodními rostlinami. Na svých četných cestách sbíral tento „materiál“. V současnosti spolu se svým synem Karlem Ratajem ml. vlastní pěstírnu a prodejnu akvarijních rostlin a potřeb v Šumperku.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet