Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

110% řešení

Mark H McCormack

Talpress | 1997


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 223
Jazyky: česky
Překladatel: Pavel Medek
Vydání: 1. vyd
ISBN: 80-7197-111-1 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 28. ledna 2021 13:00
Číslo položky: 147687

Jak maximálně využít své schopnosti a přednosti. Velmi čtivá kniha špičkového manažera obsahuje souhrn praktických zkušeností, na jejichž základě se můžete stát — pokud po tom opravdu toužíte — šampiónem v té oblasti života, která je pro vás prioritní.

Autor nás provádí světem maximálního využití času, maximálního zhodnocení jak schopností a myšlenek, tak nápadů vlastních i cizích; světem maximálního nasazení a vyhrávání, účinné spolupráce a úspěšného vyjednávání. Obdivuhodné je, že v průběhu knihy neztrácí dech, jak to mnohdy bývá zvykem, ale udržuje svižné tempo a v závěru dokonce skvěle finišuje (kapitoly o taktice a strategii vyjednávání a o směnném obchodu jsou vskutku lahůdkové).

Proti svému o sedm let staršímu bestselleru Co vás nenaučí na Harvardu dokázal McCormack v této knize daleko lépe zobecnit podstatu úspěchu. Uvádí zde, které postoje a jednání k němu vedou, a poskytuje množství praktických rad. Text oživují příběhy nejznámějších z vrcholových sportovců, jejichž obchodní záležitosti zajišťovala v mezinárodním měřítku autorova firma IMG po čtyři desítky let své existence. Knize vznikla z praxe, ze zkušeností s těmi vskutku nejlepšími.

McCormack jako podnikatel klade důraz na pracovní kariéru a pracoviště — místa, kde získal své zkušenosti. Ale ví, že platí nejen tam: „Podnikání je jen čočka, kterou se dívám na svět. Není celým světem.“ A jak podle něj svět funguje? Ve sportu vítězí ti, kteří odevzdávají 110 %. Každý, kdo je ochoten přidat ke svému talentu ještě disciplínu, soustředění a odhodlání, to může ve svém životě dokázat také. Kdo nechce, může se nechat nést proudem při minimálním vynaloženém úsilí.

Komentáře ke knize
Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu