Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

100% dítě : průvodce fotografováním dětí v úplně novém světle

Allison Tyler Jones

Zoner Press | 2016


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 287
Jazyky: česky
Ilustrátor: Allison Tyler Jones
Překladatel: Růžena Písková
Edice: Encyklopedie - grafika a fotografie 50x
Vydání: Encyklopedie - grafika a fotografie
ISBN: 9788074133237
Vydáno v: Brno
Vystaveno: pá 13. ledna 2023 15:15
Číslo položky: 475037

Fotografovat děti může být zábava na celý život, nebo otrava na několik hodin. S knihou profesionální fotografky Allison Tyler Jones se ale určitě nudit nebudete.
V celé řadě knih o fotografování je možné najít roztroušené zmínky o fotografování dětí – je to lákavé téma a určitě je možné jím oslovit nejen maminky nebo tatínky, ale i řadu těch, kteří chtějí děti fotografovat na komerční bázi. Ale s jedinou výjimkou již beznadějně vyprodané publikace chyběla na českém trhu kniha, která by se komplexně fotografováním dětí zabývala. Tuto mezeru velmi úspěšně zaplňuje publikace profesionální fotografky Allison Tyler Jones.
Už samotný název knihy – 100% dítě – dává najevo, co bude hlavním tématem: autorce jde o to, naučit čtenáře zachytit na fotografii skutečné dítě. Ne objekt pečlivě připravený na fotografování, vydrhnutý a vzorně oblečený, ale dítě s jeho radostmi i starostmi, s jeho pohledem na svět, vztahy se sourozenci i rodiči.
V knize o fotografování samozřejmě nemůže chybět fotografická technika, ale autorka minimálně na stejnou úroveň klade i techniky navazování vztahu s dítětem nebo s celou skupinou dětí, které přicházejí na fotografování. Zdůrazňuje, že teprve při citlivé spolupráci všech, kdo se na fotografování podílejí, mohou vzniknout působivé snímky.

Komentáře ke knize
Allison Tyler Jones

Americká profesionální fotografka, spoluautorka prací o fotografování a umělecké fotografii, zaměřuje se na portréty dětí a fotografický záznam rodinných vztahů.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více