Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Lovecká Hudba Starých Českých Mistrů STEREO VERZE

Ondřej Anton, Leopold Koželuh, František Vincenc Kramář - Krommer, František Xaver Dušek, Antonín Vranický, Bedřich Diviš Weber, Collegium Musicum Pragense

Supraphon, Gramofonový Klub | 1969


Tato gramodeska nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vydáno v: Československo
Poznámka: Drobné vlásečnice, lehce opotřebený obal, původní příloha
Vystaveno: út 20. července 2021 10:59
Číslo položky: 207850

- Lovecké Fanfáry Pro 3 LEsní Rohy
A1d - Lovecký Signál Pro Lovecký Roh (Volání Na Vrchního Lovčího)
A1e - Dvě Dueta Pro Lovecké Rohy
- Parthia In F Pro 2 Hoboje, 2 Lesní Rohy A 2 Fagoty
- Lovecké Pochody Pro Lovecké Nástroje
- Kvartet Č. 3 Pro Lesní Rohy
- Partita In Dis Pro 2 Hoboje, 2 Klarinety, 2 Lesní Rohy A 2 Fagoty

Collegium Musicum Pragense

Collegium Musicum Pragense je renomovaný český komorní orchestr, který se specializuje na interpretaci klasické hudby, zejména z období baroka, klasicismu a raného romantismu. Soubor byl založen v 60. letech 20. století a rychle si získal uznání pro svou autentickou interpretaci a kvalitní výkony. Během své kariéry spolupracoval Collegium Musicum Pragense s mnoha významnými sólisty a dirigenty a přispěl tak k bohaté kulturní scéně Československa a později České republiky. Jejich repertoár zahrnuje širokou škálu hudebních skladeb, včetně děl známých autorů i méně známých českých mistrů, na které často upozorňují na mezinárodní scéně prostřednictvím svých nahrávek a koncertů. Díky své oddanosti hudební dokonalosti se soubor stal respektovaným jménem ve světě klasické komorní hudby.

František Vincenc Kramář - Krommer

František Vincenc Kramář, známý spíše jako Franz Krommer, byl český hudební skladatel a houslista, který se narodil 27. listopadu 1759 v Kamenici nad Lipou v Čechách a zemřel 8. ledna 1831 ve Vídni. Byl významnou osobností přechodu od klasicismu k romantismu. Krommerova kariéra vzkvétala ve Vídni, kde od roku 1818 až do své smrti zastával váženou funkci dvorního hudebního ředitele .

Antonín Vranický

Antonín Vranický , známý také jako Anton Wranitzky nebo Antonín Vranický , byl významný český houslista, skladatel a pedagog, který žil v období klasicismu. Narodil se 13. června 1761 v Nové Říši v habsburské monarchii a byl významnou osobností vídeňského hudebního života. Vranický studoval u významných skladatelů své doby, mimo jiné u Josepha Haydna a Wolfganga Amadea Mozarta. Velmi si ho vážil Ludwig van Beethoven, který mu věnoval své dvě houslové sonáty op. 23 a op. 24 .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat