Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Harmoniemesse

Joseph Haydn, János Ferencsik, Ilona Tokody, Klára Takács, Denes Gulyas, József Gregor, Slovak Philharmonic Chorus, Slovak Philharmonic Orchestra

Hungaroton | 1982

Kategorie:

199 Kč 160 Kč

Stav:
VG+
/
VG+
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vydáno v: Maďarsko
Poznámka: Drobné vlásečnice, lehce opotřebený obal, původní insert
Vystaveno: čt 5. srpna 2021 14:34
Číslo položky: 212840

- Harmoniemesse B-Dúr Mise (Hob. XXII: 14)

Joseph Haydn

Franz Joseph Haydn byl plodný rakouský hudební skladatel, který hrál zásadní roli ve vývoji klasické hudby v 18. století. Pro svůj významný přínos oběma žánrům je často označován jako "otec symfonie" a "otec smyčcového kvarteta". Haydnova kariéra trvala více než šest desetiletí, během nichž složil obrovské množství děl, včetně 104 symfonií, 68 smyčcových kvartetů, mnoha oper, mší, klavírních sonát a koncertů.

Slovak Philharmonic Orchestra

Slovak Philharmonic Orchestra je uznávaný symfonický orchestr se sídlem v Bratislavě na Slovensku. Orchestr byl založen v roce 1949 a stal se jedním z nejvýznamnějších a nejvýznamnějších těles klasické hudby v zemi. Během své historie spolupracovala Slovenská filharmonie s řadou uznávaných dirigentů a sólistů z celého světa, což posílilo její mezinárodní renomé. Repertoár orchestru je rozmanitý a zahrnuje širokou škálu děl z různých období a stylů, včetně klasické, romantické a soudobé hudby.

János Ferencsik

Hungarian conductor. He was born 18 January 1907 in Budapest, Austrian-Hungary and died 12 June 1984 in Budapest, Hungary.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat